About Us

 

Ние от Avtorenovacia LTD. със седалище в гр.Пловдив, България сме производители и търговци на висококачествени почистващи и подхранващи препарати за кожа, текстил, алкантар, килими и мокети, продукти за отстраняване на петна и ремонт, като включително имаме специална гама бои за естествена кожа, с възможности за висока цветова диверсификация. Ние сме пример за един новаторски, интензивно развиващ се, конкурентен на международния пазар бранд с изключително гъвкава политика, отговаряща на динамиката и темпото на съвременния бизнес и високите европейски стандарти за качество. Дългогодишните изследвания и разработки, съчетани със силно желание да доставяме добри, качествени и ефективни продукти, ни направиха разпознаваеми пред широката публика, а благодарение на коректност и лоялност в отношението си успяхме да изградим множество дългосрочни бизнес партньорства на територията на страната и чужбина. Нещо повече, ние се превърнахме в предпочитан партньор на водещите автомивки, тапицерски центрове, химически чистения и почистващи фирми, занимаващи се с поддръжка на автомобилни, мебелни и кожени изделия, килимни и мокетни настилки в твоя дом или офис. Не започнахме обаче да продаваме на нашите колеги на едро – започнахме с решаването на проблемите с кожените автомобилни салони, дивани, детски колички и т.н. на нашите индивидуални клиенти и това все още е в основата на това, което правим всеки ден. От 2008 година насам – вече 12 години – страстта ни към грижата за кожата и всички твои кожени изделия е нашата мотивация. Гордеем се с качеството на продуктите си и се стремим да даваме всичко възможно всеки ден специално за теб – нашия клиент.
Нашите продукти са проектирани да извлекат най-доброто от твоите ценни кожени притежания. Независимо дали това е твоята кожена седалка за кола, тапицерия от кожена мебел, съкровения ти античен диван от честерфийлд, кожен футьойл или кресло, гардероба с кожени елементи във твоята спалня, бебешката количка на твоят син или дъщеря, любимата ти кожена чанта и яке, скъпите ти обувки или ботуши – разполагаме с продуктите и знанията да ти помогнем!
Предлагаме ти и една широка гама почистващи препарати за нежно, но ефективно редовно почистване, с възможности и за по-силно почистващо действие за премахване на тежки замърсявания и мръсотия върху всички видове кожа. Нашите специализирани продукти могат да се отърват и от най-упоритите петна.
Износвания, изтърквания, надрасквания и захабявания по кожата могат да бъдат оправени с помощта на нашите комплекти за една или две седалки, комплект за цял салон или комплект за кожен волан, които включват всички продукти, които ти трябват, а за напукванията имаме специално разработен продукт – филър. Той е гъвкав, мек, но издръжлив материал, а още по-хубавото е, че се нанася много лесно и е удобен за работа, така че ремонтът ще се превърне в детска игра.
Можем да съставим и персонализиран комплект за ремонт с точния цвят на твоя автомобил! За нуждите на непрестанно разрастващия се пазарен дял на услугите в сектора на възстановяването и поддържането на автомобилните кожени салони и кожената мека мебел, ние инвестирахме в изграждането на собствен колористичен център с висококвалифицирани специалисти и непрекъснато обогатяваща се база данни.
Един от най-често срещаните проблеми в кожата е увреждането на повърхността и цвета на кожата, причинено от изтъркване или нацепване, избледняване поради слънчева светлина и общо износване. Нашите почистващи, подхранващи препарати и бои на водна основа могат да се използват за локализирани ремонти, а също и за пълна реставрация. Ние предлагаме гама от 7 основни цвята според нашата стандартна цветова диаграма, от които може да направите всеки един цвят. Ако пък изпитвате несигурност, ние можем да ви предложим да се възползвате от цветовата база данни на нашия колористичен център, а също да смесим всякакви цветове от цветовия RAL каталог(европейска цветна диаграма със 160 цвята).
Нашата професионална система за възстановяване на кожни елементи изисква нанасяне на подготвителен препарат и лаково покритие към боята. Въпреки това, ние направихме това много лесно за нашите клиенти на дребно, като въведохме метода “Направи си сам” с подробни инструкции и създадохме илюстриращи процеса на работа с нашите продукти видеа, които са достъпни на нашия ютюб канал. Като допълнение, всички продукти се нанасят с помощта на дунапренови меки тампончета, за да ти спестим главоболията от пръскането с пистолет.
Благодарение на далновидната политика и отдаденост на всички от нашия екип, брандът ни непрекъснато разширява параметрите и обхвата на дейността си и успешно оперира както на местно, така и на международно ниво. Автореновация разполага и с множество патенти, сред които са тези за патент за регистрирана търговска марка към патентно ведомство, както и свидетелства за патент върху продуктите си.

Днес приоритет и цел номер едно на бранда ни е да развива и усъвършенства своята продуктова гама съобразно нуждите и изискванията на съвременния потребител и високите западни стандарти за качество.

В резултат на тази политика, както и на непрекъснатите реинвестиции, днес Автореновация разполага с три основни групи продукти:
• Професионални продукти за почистване, защита, подхранване и възстановяване на кожени изделия
• Професионални продукти за почистване на текстилни и алкантарни елементи
• Професионални продукти за почистване на килимни и мокетни настилки

Меню