Кошницата е празна!
Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Често задавани въпроси

 

Въпроси относно предлаганите професионали продукти за кожени изделия предлагани от Avtorenovacia.com

1. Трайна ли е боята ?

Дa, професионалната боя за кожа предлагана от Avtorenovacia.com е изключително трайна и износоустойчива. Постигнатите професионални резултати са сравними със заводското качество предлагано от автомобилните производители. 

2. Боята излюпва ли се ?

При следване на инстукциите за употреба представени в сайта и приложени към всеки един професионален продукт за обработка на кожени изделия, професионалната боя за кожа предлагана от Avtorenovacia.com е изключително износоустойчива и не се излюпва.

3. Колко боя ще ми е необходима за пребоядисването на една седалка ?

Дозата е според площта на третирана площ,но приблизителната разходната норма за 1 кожена седалка е около 100- 140мл професионална боя за кожа. 

4. Колко лак е необходимо за една седалка?

Дозата е според площта на третирана площ,но приблизителната разходната норма за 1 слой нанасяне върху 1 кожена седалка е около 50- 70мл професионален лак за кожа.

 

Въпроси относно Партньорската програма на Avtorenovacia.com

1. Какво представлява Партньорската програма?

Партньорската програма е удобен и лесен начин да спечелите пари, без да полагате никакви усилия. Единственото условие е да имате уеб сайт, блог, страница във facebook или друга социална мрежа, а може също да имате много приятели на които да изпратите линк, водещ към нашия сайт. Всеки път, когато клиент, дошъл от Вашия сайт направи покупка, Вие ще получавате процент от сумата на поръчката.

2. Как да се включа?

Направете своята регистрация в партньорската програма. Влезте в своя профил и изберете линка "Персонален код за проследяване". Ще видите страница с различни банери и приложените към тях кодове ( за сайтове ) или в най-долното поле има " Генератор за партньорски връзки " в който поставяте линка на продукта, който желаете да промотирате и ви се генерира партньорски линк. В момента, в който линковете са поставени правилно във вашия сайт - Вие вече участвате в партньорската програма и започвате да печелите реални пари.

3. Ще ми струва ли нещо?

Не! Регистрирането в партньорската програма е напълно безплатно. Целта на програмата е и двете страни да печелят заедно на базата на реализирани продажби.

4. Колко ще спечеля?

Вие получавате 15% от стойността на всяка поръчка, направена от клиент, дошъл от Вашия сайт чрез партньорския линк или банер. За повече информация прочетете нашите Условия на партньорската програма.

5. Кога ще получа парите си?

Когато сумата на натрупаните комисионни достигне 50,00 лв, Вие можете да поискате плащане. В края на всеки месец отчетените комисионни се прехвърлят към баланса от следващия месец - така не губите парите си, и те се трупат, докато достигнат сума за плащане.

6. Как ще получа парите си?

Сумите от натрупани комисионни се изплащат по удобен за двете страни начин. Разходите по трансакцията са за сметка на получателя и ще бъдат приспаднати от натрупаните суми.

7. Защо да участвам в програмата?

Партньорските програми, или както се наричат по света - Affiliate Programs - са бъдещето на рекламата в интернет. Все повече компании предпочитат да рекламират в интернет пространството, вместо в печатните медии. Често обаче не може да се предвиди дали ще има ефект от тази реклама и това са загубени пари. От друга страна има стотици собственици на сайтове, с различна тематика и посещаемост, които не намират рекламодатели за сайтовете си поради недостатъчна популярност. Този вариант на рекламиране и печелене на реални пари е удачен и за двете страни - така сайтовете не плащат за реклама, която е неефективна и не води до резултати, а уеб мастърите, собственици на сайтове имат реалната възможност да печелят пари от своите сайтове, без да инвестират средства, и да натрупват комисионни дори докато спят. Това е една напълно реална и утвърдена система, чрез която съществуващи вече сайтове могат да са източник на пари.

8. Какво да направя за да печеля повече от партньорската програма?

За да печелите по-добре от партньорската програма, трябва да изпращате повече клиенти към нашия сайт. Това може да бъде много лесно:
1. Оптимизирайте и поддържайте сайта си, за да е по-посещаван.
2. Поставете партньорските линкове или чрез банер на видно място в сайта.
3. Банерите привличат клиентите повече от текстовите линкове, за да сте сигурни, че няма да изпуснете потенциален клиент, поставете и банер и линк, на различни места в сайта, както и във всички подстраници.

 

Back to Top