Всяка минута по света се регистрират над 40 000 нови фирми и над 90% от тях фалират в следващите 5 години, като основна причина за това е, че се насочват към високо конкурентни пазари, на които като цяло се оцелява трудно.
Ако искате да стартирате бизнес с малка инвестиция и да започнете да печелите от самото начало, продължете да четете, защото имаме отлично предложение, което е заверен бизнес модел, който стартирахме през 2008 година и с всяка изминала година бизнесът печели пазарна позиция.
Кожения интериор на автомобила създава усещането за лукс, придава висок комфорт и модерна визия. Автомобилите с кожен интериор обикновено са най-висок клас на изпълнение, а това от своя страна придава на шофирането допълнително удоволствие. За съжаление с течение на времето както всеки естествен материал така и кожата претърпява определени деформации, изисква специална грижа, която често се забравя при експлоатацията. Това води до дефекти по салона, които скоро започват да дразнят и осезаемо намаляват комфорта и изживяването в автомобила.
Ние от Автореновация Ви предлагаме да започнете бизнес е свързан с възстановяване и поддръжка на кожени салони. Това е една пазарна ниша с големи възможности, в която Автореновация за над 13 години успяхме да създадем професионалните продукти, разработихме професионални и индивидуални обучения за нашите нови партньори. А всичко това е благодарение на нашата пълна отдаденост.
Всички автомобили с кожени салони и с кожени елементи, независимо от тяхната възраст, са наши потенциални клиенти, защото кожата трябва да се почиства и поддържа, дори и когато е чисто нова, а нашите продукти нямат аналог на пазара.
Научи повече
Ако вече сме спечелили любопитството Ви, не спирайте да четете, защото :
 • през 2012 година разширихме нашата гама с продукти за поддръжка и подготовка за възстановяване
 • през 2016 година създадохме невероятните лакови покрития благодарение на които възстановените волани вече издържат над 80 000 км.
 • през 2018 година разширихме продуктовата гама и с продукти за текстил, мокет, и алкантара, благодарение на което, нашите партньори моментално повишиха оборотите и печалбите си.
 • през 2021 година добавихме в продуктовото си портфолио и продукти за освежаване на външни пластмасови елементи – без боядисване и без нагряване. Това е един страхотен метод за обновяване на пластмасовите елементи бързо и изключително ефективно.
Вече може би нямате търпение да разберете каква е инвестицията, какво се изисква от вас и какво ще можете да печелите? Ще разберете съвсем скоро, но не прескачайте редове, а изчетете цялата страница, за да разберете наистина какво предлагаме и какво и как можете да печелите.
СТАРТИРАЙТЕ ВАШ СОБСТВЕН БИЗНЕС С МИНИМАЛЕН РИСК, КАТО СЕ ВКЛЮЧИТЕ КЪМ ДОКАЗАНО РАБОТЕЩА БИЗНЕС СИСТЕМА.
Компанията ни измина дълъг път на развитие и усъвършенстване и днес твърдим, че даваме едни от най-добрите продукти, не защото така ни се иска, а защото обратната връзка от нашите клиенти е такава. Вече клиентите на нашите партньори са хиляди и връщат към нас много и страхотни отзиви.
Изнервихме цялата конкуренция. Бяхме подложени на хакерски атаки, фалшиви акаунти, докладваха Facebook страницата ни и тя бе изтрита със стотици хиляди фенове, със стотици препоръки, но това не промени обстоятелствата – ставаме все по-големи и все по – силни, защото даваме на клиентите качество, професионални консултации и отношение.
Каним Ви да се присъедините към нас. Ще ви дадем много ноу-хау и знания, професионални обучения, най – добрите системи за работа, което ще Ви гарантира бързо разрастване на новата Ви дейност и множество доволни клиенти. Единствено трябва да спазвате добрите практики, за да бъдете успешни.
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ДЕЙНОСТТА?
Автореновирането е иновативна дейност, която се състои в поддръжка, превенция, както и обновяване на кожения салон без той бъде претапициран. Разработване на индивидуални решения, както и решаване на други казуси по отношение елементите в интериора на автомобила.
Започвайки този бизнес с Автореновация:
– Усъвършенствате познанията си за интериора на автомобила.
– Получавате достъп до партньори и ментори.
– Имате възможност за определяне на собствено работно време.
– Финансова свобода и ежегоден ръст на приходите ви.
– Възможност за обучение с едни от най-опитните хора в бранша ( датиращ от 2008 г.)
– Опит който да Ви направи конкурентоспособни на пазара.
– Нови клиенти насочени от нас към Вашия бизнес.
ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩО НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ?
Дейност, в областта на Автореновирането, е подходяща за предприемачи, желаещи сами да определят бъдещето си, но осъзнаващи, че за постигане на целите трябва да се работи упорито.
Дейността е подходяща и за собственици на различни бизнеси, като допълнителна дейност. Макар, че най-големи резултати постигат нашите партньори специализирани в предлагането само на тази услуга!
• Собственици на автомивки, които желаят да допълнят портфолиото си от услуги и продукти.
• Собственици на автокъщи, желаещи да извършат качествени и дълготрайни освежавания за продажбена подготовка, откроявайки се от останалите конкуренти в Бранша.
• Собственици на автосервизи, имащи желание да обогатят кръга на предлаганите услуги.
• Собственици на детайлинг и тунинг центрове.
• Хора, занимаващи се с автомобилна кожена тапицерия, желаещи да предложат по – големи цветови възможности на своите клиенти, същевременно оптимизирайки разходите за материали.
• Всеки с интерес към развитие на нов доходоносен собствен бизнес в автосектора.

Изпрати запитване

  гр. Пловдив, България

  ул.Харитон Куев 1а

  +359 888 819 719

  avtorenovacia@gmail.com